
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crêpe
- 70 g de sarrasin
- 1 citron jaune zeste et jus
- 200 g de saumon fumé en tranches
- 50 g de beurre coupé en morceaux
- 500 g de lait
- 100 g de farine de blé
- 3 œufs
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
- 150 g de fromage à tartiner
- 30 g de moutarde
- ½ bouquet de ciboulette fraîche ciselé (2 mm)
- 5 brins d'aneth frais équeutés et hachés
- beurre pour la poêle
-
50
g d'œufs de lump noirs ou rouges
of 50 g d'œufs de truite - 2 brins d'aneth frais équeutés
La salade
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre balsamique
- ½ c. à café de moutarde
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'oignon émincé
- 50 g de carotte coupée en fins bâtonnets
- 100 - 150 g de laitue iceberg coupée en lanières (1 cm)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 587.5 kcal / 2458.8 kJ
- Eiwitten
- 22.8 g
- Vetten
- 42 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vezels
- 2 g
- Verzadigd vet
- 20.2 g
- Natrium
- 1274 mg