Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sucre à la cannelle
- 80 g de sucre en poudre
- 1 bâton de cannelle (env. 5 cm)
- 1850 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 2 bananes bien mûres (100-120 g chacune), coupées en deux
- ½ c. à soupe d'huile de noix de coco vierge
Les bananes à la sauce noix de coco-cannelle
-
½
c. à soupe de chips de noix de coco, non sucrées, grillées
of ½ c. à soupe de noix de coco, en flocons, grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1225.1 kJ / 292.5 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolat chaud au lait d'amande - Sébastien Richard
15min
Faire sauter 200 g d'ananas
15min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
Gigot d'agneau sous-vide
5h 15min
Sous-vide joues de porc
8h 30min
Gâteau au caramel
3h 50min
Minibananes en robe de caramel aux épices
1 Std. 50 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Poires sous-vide à la cannelle
2 godz. 5 min
Pâte de graines de tournesol
25min
Crevettes sautées aux oignons nouveaux
20min
Faire sauter 400 g d'ananas
20min