Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel aux épices
- 1090 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de jus de citron
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 5 graines de cardamome verte
- 3 pincées de vanille en poudre
- 1 étoile de badiane
- 1 c. à soupe de vinaigre
Les minibananes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 8 - 12 minibananes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2158.5 kJ / 509.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 3.8 mg
Alternatieve recepten
Saumon à la canneberge
35min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 godz. 20 min
Sous-vide côtes de porc
2hod. 50min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Caramel liquide
25min
Brochette d'églefin, céleri-rave sauce façon thaïe
50min
Caramel de base
25min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Couscous d'agneau - Crème catalane
1h 35min
Saumon et salade de pomme et fenouil
1 godz. 20 min
Sauce caramel au whisky
35min