Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1000 g d'anneaux de calamar
- 10 g d'huile de sésame
- 2 brins de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1599.5 kJ / 378.5 kcal
- Eiwitten
- 73.3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1937.8 mg
Alternatieve recepten
Ragoût de veau à l'asturienne
2h 45min
Soupe de crevettes-légumes, crème montée aillée et chips de parmesan
45min
Blanquette de ris de veau
1h 50min
Haricots verts "blistés" à la chinoise (Hestan Cue™)
25min
Sauce armoricaine
1u.
Salade de fruits de mer et légumes croquants
3h
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Poulpe mariné
7 Std. 5 Min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35min
Beignets de crevettes
35min