Apparaten en accessoires
Calamars sous-vide
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
1500 g d'eau
-
10 g d'huile de sésame
-
2 pincées de sel
-
2 brins de romarin frais
-
2 pincées de poivre moulu
-
1000 g d'anneaux de calamar
-
30 g de jus de citron
-
10 g de beurre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1937.8 mg
Eiwitten
73.3 g
Calorieën
1599.5 kJ /
378.5 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisson sous-vide et mode Éplucher
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Calamars farcis comme en Algarve
1u. 10min
Bar à la portugaise
2u.
Thon sous-vide au beurre citron
30min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1u. 35min
Sardines à l'escabèche
12u. 45min
Gambas au romarin
40min
Opérette de fruits de mer
1u. 40min
Calamars Assam
30min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5u. 30min
Poulpe mariné
7u. 5min
Seiche à la sauce tomate
1u. 15min
Daube de l'Aubrac
17u. 30min