Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1000 g d'anneaux de calamar
- 10 g d'huile de sésame
- 2 brins de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1599.5 kJ / 378.5 kcal
- Eiwitten
- 73.3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1937.8 mg
Alternatieve recepten
Cuire du riz long complet
55min
Daurade à la marocaine
1h
Semoule de couscous épicée
25min
Gigot d'agneau sous-vide
5h 15 min
Chili de bœuf cétogène
3h 10 min.
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
Chou fermenté
48h 30min
Caramel liquide
25min
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1 Std. 25 Min
Chapon rôti aux, châtaignes, carottes, pommes de terre et blettes
10h
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1h 5min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min