Calamars sous-vide

Calamars sous-vide

3.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 1500 g d'eau
  • 10 g d'huile de sésame
  • 2 pincées de sel
  • 2 brins de romarin frais
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1000 g d'anneaux de calamar
  • 30 g de jus de citron
  • 10 g de beurre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1937.8 mg
Eiwitten 73.3 g
Calorieën 1599.5 kJ / 378.5 kcal
Vetten 7.8 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...