Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de tranches de bacon
- 3 c. à soupe de feuilles de persil frais
- 450 g de viande de porc hachée
- 300 g de poulet haché
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe de ketchup
- 40 g de cognac
- ½ c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de pistaches, salées et décortiquées
- 40 g de griottes
- 200 g de magret de canard fumé (environ 1-2 mm)
- 250 g de poivron rouge grillé, en conserve
- 200 g de filet de poulet, sans peau, coupé en tranches (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 401 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 godz. 30 min
Arancini aux girolles et Mont-d'Or
1h
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3 godz. 45 min
Forêts-Noires individuelles
1h 40min
Bâtonnets de fromage et de graines de potiron
Geen beoordelingen
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Travers de porc sauce barbecue
4hod. 25min
Boulettes de boeuf au citron vert et curry vert
25min
Merveilleux
3 Std.
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1h 20min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.
Tempura de crevettes et sauce aigre-douce
30min