Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste d'une orange non traitée
- 40 g de sucre en poudre
- 750 g de vin blanc sec de Savoie
- 2 étoiles de badiane
- ½ gousse de vanille, fendue et égrainée
- Voeding
- per 1 verre
- Calorieën
- 425.8 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grog au citron, miel et rhum
15min
Sorbet courgette-citron
8 Std. 5 Min
Liqueur d'œuf
12h 35min
Punch de l'Avent
15min
Bouillon crémeux de maïs et de pommes de terre, lamelles d’avocat
55 min
Vin blanc chaud
12h 25min
Cocktail cidre de pomme
50 min
Punch de Noël
2 godz. 15 min
Bouillon sucré, camomille, suprêmes d'orange, vanille, citron et miel
20 min
Vin chaud alsacien de Noël
40 min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1 godz.
Velouté au riesling
25min