Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste d'une orange non traitée
- 40 g de sucre en poudre
- 750 g de vin blanc sec de Savoie
- 2 étoiles de badiane
- ½ gousse de vanille, fendue et égrainée
- Voeding
- per 1 verre
- Calorieën
- 425.8 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jus de tomate
5 min
Sirop apaisant au miel et au safran
1 godz.
Dôme de fruits en gelée
3h 20 min
Rillettes de pétoncle
50min
Gaspacho tomate-abricot
1 godz. 20 min
Iles flottantes à la pistache
1 godz.
Biscuits couronne de matcha (métrique)
1 godz.
Liqueur au café et à la cannelle
35min
Cidre chaud aux épices
20min
Grog au citron, miel et rhum
15min
Gougères au piment d'Espelette
1h 5 min
Vin chaud alsacien de Noël
40min