Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1306.8 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 55 mg
Alternatieve recepten
Rissoler lardons et champignons
20min
Foie gras sous-vide
72h
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12sa 25 dk
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Rissoler des échalotes
20min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45 min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20 min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2h 30 min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min