Sous-vide magrets de canard

Sous-vide magrets de canard

4.8 26 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
4 portions

Ingrediënten

  • 4 magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
  • 1200 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 55 mg
Eiwitten 24.8 g
Calorieën 1306.8 kJ / 312 kcal
Vetten 23.3 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...