Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de beurre
- 2 filets de thon frais
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 70 g de jus de citron
- 1 brin de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1377.5 kJ / 329.5 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 683.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poires au sirop sous-vide
45 Min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2h 30min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2hod. 20min
Mélange pour marinade de viande
5 min
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1hod. 50min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35 min
Salade de pommes de terre aux coques
40 min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55min
Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
2h 15min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2 Std.
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1hod. 5min