Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)

Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)

4.6 28 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
2 portions

Ingrediënten

La sauce aigre-douce à la cerise
  • 60 g de sucre en poudre
  • 60 g de vinaigre de vin rouge
  • 300 g de cerises fraîches ou surgelées
  • 200 g de fond de veau
Le magret
  • 1800 g d'eau
  • 1 magret de canard avec la peau

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1135 mg
Eiwitten 53 g
Calorieën 2887 kJ / 687 kcal
Vetten 25 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 5.5 g
Koolhydraten 57.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...