Compatibele versies
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce aigre-douce à la cerise
- 60 g de sucre en poudre
- 60 g de vinaigre de vin rouge
- 300 g de cerises fraîches ou surgelées
- 200 g de fond de veau
Le magret
- 1800 g d'eau
- 1 magret de canard avec la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1135 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre
1h 20 min
Sous-vide magrets de canard
2h
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 Std. 45 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 Std. 25 Min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Gigot d'agneau sous-vide
5h 15min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Chutney d'oignon rouge
24h
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min