![Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide) Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E25443DB-93DF-4B62-97A0-2757910DD82C/Derivates/5b230482-f317-4407-8924-7d0cebe3519b.jpg)
Compatibele versies
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce aigre-douce à la cerise
- 60 g de sucre en poudre
- 60 g de vinaigre de vin rouge
- 300 g de cerises fraîches ou surgelées
- 200 g de fond de veau
Le magret
- 1800 g d'eau
- 1 magret de canard avec la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1135 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2h 15min
Sous-vide magrets de canard
2u.
Osso-buco cuisson lente
1 godz. 50 min
Thon sous-vide au beurre citron
30 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2u. 40min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20 min
Foie gras sous-vide
72 godz.
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1 godz. 45 min
Sous-vide filets de poulet
1ωρ. 55 λεπτ.