Côte de porc sous-vide et salade de pommes

Côte de porc sous-vide et salade de pommes

2.9 12 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 40min
3 portions

Ingrediënten

  • 200 g d'oignons coupés en morceaux
  • 1 c. à café de sel et un peu pour assaisonner
  • 20 g d'aneth frais
  • 20 g de feuilles de persil frais
  • 40 g de vinaigre de cidre
  • 80 g de moutarde à l'ancienne
  • 3 côtes de porc avec os (env. 180 g chacune et 1,5 cm d’épaisseur)
  • 1300 g d'eau environ, à ajuster si besoin
  • 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
  • 40 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 80 g de céleri-rave pelé
  • 2 pommes vertes
  • 150 g d'endives
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 488 mg
Eiwitten 37 g
Calorieën 1857 kJ / 443 kcal
Vetten 19 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...