Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le beurre barbecue
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de romarin frais
- ½ d'échalote
- 1 - 2 tomates séchées à l'huile, égouttées (25 g)
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de beurre, mou et coupé en morceaux
Le filet de porc au lard
- 80 g de lard dégraissé, en tranches
- 1 filet de porc, dénervé (250-300 g env.)
- ¼ c. à café de sel
- ⅛ c. à café de poivre moulu
-
70
g de pesto de basilic
of 70 g de pesto rouge - 1850 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2970.5 kJ / 711.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Filet mignon Douanier Rousseau
50 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 godz. 40 min
Effiloché de porc sucré-salé
9h 10min
Bœuf Wellington (Ben) Métrique
10h 10 min.
Sous-vide magrets de canard
2h
Effiloché de porc à la sauce barbecue et coleslaw
6 Std. 30 Min