Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
of 20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de porc, découennée et coupée en lanières (1 x 3-4 cm), puis séchée avec du papier absorbant
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 187 mg
Alternatieve recepten
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 min
Rissoler lardons et champignons
20min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 min
Rissoler des oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Dorer une poitrine de porc
15 min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 min
Dorer 200 g d'oignons
25min