Tagliatelle fraîches aux cèpes

Tagliatelle fraîches aux cèpes

3.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 300 g de farine de blé
  • 3 œufs
  • 70 g d'huile d'olive
  • 2 ½ c. à café de sel
  • 2 brins de persil frais, équeuté
  • 1 gousse d'ail
  • 150 - 200 g de cèpes frais émincés
    50 g de cèpes séchés, réhydratés et essorés
  • farine de blé pour le plan de travail
  • 1200 g d'eau
  • 1 - 2 pincées de poivre noir moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 5 g
Calorieën 584.3 kJ / 139.5 kcal
Vetten 5.3 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...