Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de farine de blé
- 3 œufs
- 70 g d'huile d'olive
- 2 ½ c. à café de sel
- 2 brins de persil frais, équeuté
- 1 gousse d'ail
-
150 - 200
g de cèpes frais, émincés
of 50 g de cèpes séchés, réhydratés et essorés - farine de blé, pour le plan de travail
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 584.3 kJ / 139.5 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Omelette aux champignons et aux herbes
30min
Conchiglie à l'ail et aux olives
25min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1h 50min
Fricassée de poulet
55 min
Blanquette de veau
1 godz.
Filet mignon et pommes de terre au thym
40min
Petits farcis provençaux aux restes de viande
1h 25min
Ravioli au bœuf
2 godz. 30 min
Spaghetti carbonara fraîches
1h 5min
Steaks marinés au café, salade de crudités et vinaigrette aux fruits rouges
4 Std. 30 Min
Minipains façon bretzel
2 godz.
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1h 20min