
Compatibele versies
Ravioles à la roquette et minibrochettes jambon-mozza
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à ravioles à la roquette
- 300 g de farine de blé
- 70 g de roquette
- 2 œufs (53-63 g chacun)
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 5 g de sel
La sauce tomate
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 140 g de carottes coupées en tronçons
- 10 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- 20 billes de mozzarella
- 5 tranches fines de jambon cru coupées en 4
- farine de blé pour fariner
- 20 g de copeaux de parmesan pour la finition
- quelques feuilles de roquette pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 546 kcal / 2292 kJ
- Eiwitten
- 26.8 g
- Vetten
- 20 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vezels
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Natrium
- 1358 mg