Compatibele versies
Cabillaud, palourdes et patate douce farcie, poires au chocolat
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de palourdes fraîches
- 600 g d'eau chaude
- 1 ½ c. à café de sel
- 3 - 5 brins de persil frais
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 300 g de patates douces (4 petites patates douces)
- 50 g de tomate, en rondelles (1 cm)
- 50 g de courgette, en rondelles (1 cm)
- 10 g d'huile d'olive
- 50 g de chocolat, en petits morceaux ou en pistoles
- 300 g de poires, en tranches (1 x 5 cm)
- 30 g de vin doux sucré
- ½ c. à café de cardamome en poudre
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 600 g de filet de cabillaud
- 300 g de bouillon de poisson reconstitué
- 20 g d'amandes en poudre
- 100 g de beurre, en morceaux
- 40 g de vin blanc
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 3 pincées de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 10 g d'amandes effilées et grillées
- 100 g de glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1573.9 kJ / 376.2 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1673 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau moelleux au citron
1h
Gâteau moelleux, façon quatre-quarts
55 Min
Hallot
4 Std.
Conchiglie à l'ail et aux olives
25 min
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
35 min
Plateau de douceurs salées pour maman
30 min
Ravioli sardes (culurgiones)
2h 30 min
L'aventure Vorwerk - Sweet Home
Geen beoordelingen
Tteokbokki au fromage
13h 30min
Carpaccio de fruits au sirop de fleur d'oranger
25 min
Bonbons chocolat viennois
50min
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35 min