
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine de blé
- 3 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 échalote
- 1 gousse d'ail
- 1 brin de persil frais
- 30 g de beurre en morceaux
- 100 g de châtaignes cuites et pelées émiettées
- 350 g de champignons de Paris frais en quartiers
- farine pour le plan de travail
- 30 g de mascarpone
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de carotte en morceaux
- 50 g de poireau en morceaux
- 20 g de beurre
- 20 g de vin blanc sec
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel
- eau salée pour la cuisson des ravioles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 724 kcal / 3029.2 kJ
- Eiwitten
- 16.5 g
- Vetten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vezels
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 21.7 g
- Natrium
- 774.1 mg