Ravioles aux champignons et aux châtaignes

Ravioles aux champignons et aux châtaignes

4.3 13 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 250 g de farine de blé
  • 3 œufs
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 échalote
  • 1 gousse d'ail
  • 1 brin de persil frais
  • 30 g de beurre en morceaux
  • 100 g de châtaignes cuites et pelées émiettées
  • 350 g de champignons de Paris frais en quartiers
  • farine pour le plan de travail
  • 30 g de mascarpone
  • 1 c. à café de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 50 g de carotte en morceaux
  • 50 g de poireau en morceaux
  • 20 g de beurre
  • 20 g de vin blanc sec
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel
  • eau salée pour la cuisson des ravioles

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Natrium 774.1 mg
Eiwitten 16.5 g
Calorieën 3029.2 kJ / 724 kcal
Vetten 42.6 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 21.7 g
Koolhydraten 69.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...