Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g de gruyère, coupé en cubes
- 115 g de tomates, évidées, épépinées, coupées en quartiers
- 8 feuille de basilic frais, prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
- 595 g d'eau
- 5 blancs d'œufs de gros calibre
- sel, au goût
- poivre noir moulu, au goût
- crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 986 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce aux champignons
30min
Krachel (brioches à l’anis)
2 godz. 45 min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45min
Bisque de homard au paprika
1h 20min
ATELIER menu 2
1h
Jus détox concombre, fenouil
10min
ATELIER menu 1
1h
Sandre en croûte de café
30min
Bâtonnets de fromage et de graines de potiron
Keine Bewertungen
Smoothie jar
40min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Brioche feuilletée
5h