Omelette aux blancs d’œufs

Omelette aux blancs d’œufs

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 portions

Ingrediënten

  • 85 g de gruyère coupé en cubes
  • 115 g de tomates évidées, épépinées, coupées en quartiers
  • 8 feuille de basilic frais prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
  • 595 g d'eau
  • 5 blancs d'œufs de gros calibre
  • sel au goût
  • poivre noir moulu au goût
  • crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 portions

Natrium 986 mg
Eiwitten 40 g
Calorieën 1933 kJ / 462 kcal
Vetten 29 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 17 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...