Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g de gruyère, coupé en cubes
- 115 g de tomates, évidées, épépinées, coupées en quartiers
- 8 feuille de basilic frais, prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
- 595 g d'eau
- 5 blancs d'œufs de gros calibre
- sel, au goût
- poivre noir moulu, au goût
- crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 986 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Compote banane-kiwi
35min
Ravioli au bœuf
2h 30min
Pain complet vapeur
4h
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3hod. 45min
Poulet rôti et ses légumes
1h 10min
Coupe dalgona caramel
12h 45min
Pâtes au cacao façon tiramisu
1h 10min
Crème dessert au gianduja
4h 15min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1 godz.
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35min
Sorbet de fruits rouges
10min