Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 200 g de champignons de Paris blonds, coupés en deux ou quatre
- 200 g de courge butternut, détaillée en dés
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 316 kJ / 75.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 490.5 mg
Alternatieve recepten
Bar et fenouils caramélisés
1h 15min
Jus d'orange frais
5min
Pot-au-feu de pintade
1h 20 min
Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre
1h 20 min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 Std. 10 Min
Tagliatelle de riz à la vanille et aux langoustines
1h
Gnocchi à la sauce tomate, salade de brocoli - Sorbet aux fruits
35min
Cari de poulet parfumé Deuxième bol
1h
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1 Std. 25 Min
Rôti de porc, chutney, légumes, purée de patates douces et sauce au vin
2h
Agneau et pommes de terre au romarin
1h
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min