
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons coupés en deux
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine de blé complet
- 15 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café bombée de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 483.3 kcal / 2022.2 kJ
- Eiwitten
- 14.1 g
- Vetten
- 4 g
- Koolhydraten
- 96.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Natrium
- 793.5 mg