Pain aux oignons blancs

Pain aux oignons blancs

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
6 parts

Ingrediënten

  • 200 g d'oignons coupés en deux
  • 260 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
    2 c. à café de levure boulangère sèche, (voir "Conseil(s)")
  • 15 g de sucre en poudre
  • 500 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 200 g de farine de blé complet
  • 15 g d'huile d'olive
  • 1 ½ c. à café bombée de sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Natrium 793.5 mg
Eiwitten 14.1 g
Calorieën 2022.2 kJ / 483.3 kcal
Vetten 4 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraten 96.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...