Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crumble
- 30 g de farine de blé
- 20 g de sucre en poudre
- 25 g de beurre, coupé en morceaux
La pâte à pain
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
-
1
c. à café de sucre vanillé maison
of 2 c. à café de sucre vanilliné - 40 g de levure boulangère fraîche, émietté
- 150 g de lait
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 7201.5 kJ / 1720 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 241 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 39 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1106 mg
Alternatieve recepten
Brioche Spirale
2 Std. 45 Min
Pain à l'ail et au thym
2 Std. 20 Min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Brioche espagnole
2 Std. 45 Min
Couronnes de Pâques
3h 45min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1 Std. 40 Min
Pains au chocolat express
2 Std. 45 Min
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Pains au lait et pépites de chocolat
3h 30min
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4 Std. 25 Min