Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lait
- 1050 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 609.8 kJ / 145.7 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 771.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche suisse béchamel-saumon
2h
Sablés viennois
45min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Glace sundae nappage caramel
3 godz. 35 min
Cristallisation du chocolat
15 min
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3hod. 45min
Babka salé au saumon fumé
4h
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
ATELIER menu 2
1 godz.
ATELIER menu 1
1 godz.
Spritz au chocolat
50min
Gressins au sésame et citron, houmous de lentilles corail
2 Std. 45 Min