Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pâte à pain au lait
- 230 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 30 g d'huile végétale
- 1 œuf
- 50 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 20 g de beurre
- 400 g de pommes, pelées et en morceaux (2 cm)
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 30 g de marsala liquoreux
- 200 g de noix décortiquées
-
150
g de raisins secs
of 100 g de pépites de chocolat - 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- 1 œuf, battu à la fourchette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2028.1 kJ / 484.7 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 69.2 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 256.3 mg
Alternatieve recepten
Œufs au four et spaghetti de légumes
1h
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35 Min
Gaufre fourrée glace vanille, praliné et chocolat
14 Std.
FOIRE démonstration
1h
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Préfou à l'ail, au chèvre et au miel
3 godz.
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Frites frisées et sauce à l'ail
45 Min
Nectar pomme-poire
25 min
Bagel en 3 ingrédients
35 Min