
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à ravioli
- 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 30 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
La farce au bœuf et la sauce tomate
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 70 g de carotte coupée en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 7 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de tomates coupées en morceaux
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 50 g de crème
- eau salée pour la cuisson des ravioli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 378.3 kcal / 1589 kJ
- Eiwitten
- 25.5 g
- Vetten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vezels
- 3.7 g