Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à ravioli
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 30 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
La farce au bœuf et la sauce tomate
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 70 g de carotte, coupée en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts et 1 c. à café de sel
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de tomates, coupées en morceaux
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 100 g d'eau
- 50 g de crème
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1589 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Infusion aux zestes d'agrumes
25min
Salade thaïe, vinaigrette aux cacahuètes
30 min
Biscuits chinois
1h 25min
Spaghetti carbonara
1h 5min
Poulet chasseur revisité
2h 15min
Chapelure
10min
Ravioles aux champignons et aux châtaignes
1h 15 min
Planche de beurre
15min
Brioche feuilletée
5 godz.
Monster-burgers au cheddar
3h 45min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 godz. 15 min