Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 10 g de sucre en poudre
- 2 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 1 magret de canard avec la peau, coupé en deux
- 300 g de courge butternut, coupée en lamelles (3-4 mm)
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1780.5 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1241.5 mg
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72 godz.
Caramel liquide
35 Min
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1h 20 min
Moelleux hibiscus, crème fouettée, fleurs et fruits frais
1h
Salade de fruits cuits sous-vide
40min
Poires au sirop sous-vide
45min
Calamars sous-vide
4 Std. 15 Min
Salade de brocoli, poulet sauce tomate-mascarpone - Sorbet de fruits
50min
Cabillaud au beurre d'agrumes - Muffins aux pépites de chocolat
45min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Caramel liquide
25 min
Sauté de dinde, pommes de terre et carottes, sauce poulette
45min