Magret de canard à la courge et orange sous-vide

Magret de canard à la courge et orange sous-vide

3.9 13 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
2 portions

Ingrediënten

  • 10 g de sucre en poudre
  • 2 g de sel
  • 1 orange non traitée zeste et jus
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1 magret de canard avec la peau coupé en deux
  • 300 g de courge butternut coupée en lamelles (3-4 mm)
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron (½ citron)
  • 10 g de beurre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1241.5 mg
Eiwitten 45 g
Calorieën 1780.5 kJ / 424 kcal
Vetten 13 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 32 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...