Compatibele versies
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de betteraves crues, coupées en gros morceaux
- 500 g d'eau
- 150 g de lentilles blondes
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 30 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102 kJ / 263.3 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 711.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de courgette, riz et thon
25 min
Salade carottes râpées
10 min
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Salade de pâtes, concombre et thon
30min
Salade de betterave
15min
Haricots blancs Cuisson lente
14 Std. 40 Min
Salade de riz, petits pois et radis
35 Min
Œufs de couleur bleu clair
55min
Salade de betterave et halloumi
15min
Salade de thon, haricots et avocat
20 min
Salade de pommes de terre, sauce crémeuse sésame-citron
50min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55min