Compatibele versies
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de betteraves crues, coupées en gros morceaux
- 500 g d'eau
- 150 g de lentilles blondes
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 30 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102 kJ / 263.3 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 711.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
55 min
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Salade de radis, carottes et coriandre
15 Min
Pêches à la vapeur
25min
Salade de radis et boulgour aux herbes
25min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 min
Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées
35min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55 min
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1 godz. 10 min
Salade de pâtes, concombre et thon
30min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30min
Salade de betterave
15 Min