Compatibele versies
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de betteraves crues, coupées en gros morceaux
- 500 g d'eau
- 150 g de lentilles blondes
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 30 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102 kJ / 263.3 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 711.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de sucrine et crudités, vinaigrette au yaourt
15min
Salade russe à la betterave
1h 10min
Salade de pâtes, concombre et thon
30 min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55 min
Salade de pomme de terre, pois gourmands, jambon et oignon rouge
35 min
Salade de pâtes au thon et aux olives
25 min
Macédoine de légumes d'été aux algues
45 min
Salade de riz au thon, œufs et crudités - Gâteau au chocolat et framboises
1 godz.
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
55 min
Salade de concombre, radis et poivrons
10 min
Salade de betterave
15min
Salade de riz, petits pois et radis
35 min