Ravioles de homard sauce Newburg

Ravioles de homard sauce Newburg

4.6 17 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 40min
4 portions

Ingrediënten

Les ravioles de homard
  • 2300 g d'eau
  • 50 g de gros sel
  • 1 homard européen (ou homard bleu) (800 g environ)
  • 20 feuilles à wonton rondes
  • 1 œuf battu
Le beurre de corail
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
La sauce newburg
  • 20 g d'échalote
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de carotte
  • 50 g de poireau
  • 20 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 25 g de porto
  • 300 g d'eau
  • 20 g de concentré de tomate
  • 5 g de farine de blé
  • feuilles de cerfeuil frais

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 904 mg
Eiwitten 19.8 g
Calorieën 2070.3 kJ / 497.5 kcal
Vetten 29.3 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 14.8 g
Koolhydraten 36.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...