Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g de betteraves cuites, émincées en fines lamelles (2 mm)
- 40 g de jus d'orange
- 10 g de vinaigre de cidre
- 30 g d'huile d'olive
- ¾ c. à café de sel
-
4
médaillons de colin, 3 cm d'épaisseur (env. 100 g chacun) (voir "Conseil(s)")
of 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, 3 cm d'épaisseur (env. 100 g chacun) - ¼ c. à café de poivre moulu
- 1 c. à soupe de feuilles de thym frais
- 1850 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 100 g de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon aux épices et pommes de terre
40min
Sous-vide magrets de canard
2 godz.
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30 Min
Rôti de longe de porc (Betty) Métrique
1 Std. 35 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 Std. 25 Min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40min
Carottes glacées au miel
1h 20min
Saumon et salade de pomme et fenouil
1h 20min
Paupiettes de saumon vapeur et carottes
40min
Menu light - Cabillaud au vin rouge et tagliatelle de carottes
1 Std. 35 Min
Brochettes merguez-abricot
50min