Tapenade olives noires et pruneaux

Tapenade olives noires et pruneaux

4.5 69 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
6 portions

Ingrediënten

  • 1 brin de basilic frais
  • 15 g d'échalotes
  • 30 g de pignons de pin grillés
  • 1 gousse d'ail
  • 60 g de pruneaux dénoyautés
  • 140 g d'olives noires dénoyautées
  • 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • 10 g d'huile d'olive

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 770 mg
Eiwitten 1.5 g
Calorieën 571 kJ / 137.8 kcal
Vetten 12 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 5.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...