Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- 500 g d'eau
- 24 asperges vertes
La garniture
-
10
g d'huile végétale
of 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 250 g d'échalotes, coupées en deux dans la longueur
Le montage
- 80 g de fromage râpé
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2127.8 kJ / 511.5 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 35.7 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 950 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille provençale
1 godz.
Tarte au poulet et aux asperges vertes
1h 50min
Blaff de légumes
35min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Soufflé au fromage express
45 min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min
Asperges et sabayon à l'estragon
1 godz.
Asperges et œufs pochés sous-vide
1 godz. 20 min
Asperges sauce romesco
45 min
Saumon et salade de pomme et fenouil
1 godz. 20 min
Soufflé aux asperges
1h 10min