Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- 500 g d'eau
- 24 asperges vertes
La garniture
-
10
g d'huile végétale
of 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 250 g d'échalotes, coupées en deux dans la longueur
Le montage
- 80 g de fromage râpé
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2127.8 kJ / 511.5 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 35.7 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 950 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges sauce mousseline
1h
Avocat farci au crabe
40min
Flans vapeur aux épinards
40min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron - Mousse glacée aux fruits rouges
1h
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 godz. 45 min
Paupiette de sole aux épinards et au lard
1h
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Financiers aux asperges vertes et oranges
1h
Carottes glacées au miel
1u. 20min
Petits clafoutis aux cerises
45min
Asperges sauce romesco
45min
Poireaux façon salade Caesar
40min