Champignons fermentés

Champignons fermentés

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u. 30min
4 bocaux

Ingrediënten

  • 500 g de champignons frais (ex: girolles, bolets, pleurotes...), nettoyés (voir "Conseil(s)")
  • 150 g d'oignons émincés en lamelles (1 cm)
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 150 g de vinaigre blanc 10 %
    150 g de vinaigre de cidre
  • 10 g de sel
  • 10 g de sucre en poudre
  • 4 feuilles de laurier déshydratées
  • 12 poivre noir en grains
  • 4 c. à café de graines de moutarde
  • 8 poivre de la Jamaïque en grains

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 bocal

Natrium 1577.4 mg
Eiwitten 5.2 g
Calorieën 348.2 kJ / 83.2 kcal
Vetten 1.6 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 14.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...