Pain torsadé au kamut

Pain torsadé au kamut

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 10min
2 pièces

Ingrediënten

  • 300 g d'eau minérale
  • 150 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 2 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 350 g de farine de Kamut®
  • 150 g de farine T 65, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • eau (1 bol)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pièce

Eiwitten 34 g
Calorieën 4206 kJ / 991 kcal
Vetten 4 g
Koolhydraten 192 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...