Pain torsadé au kamut

Pain torsadé au kamut

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 10min
2 pièces

Ingrediënten

  • d'eau minérale
    300 g
  • de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
    150 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    2 g
  • de farine de Kamut®
    350 g
  • de farine T 65, et un peu pour fariner
    150 g
  • de sel
    10 g
  • eau (1 bol)

Voeding per 1 pièce

Calorieën 991 kcal / 4206 kJ
Eiwitten 34 g
Vetten 4 g
Koolhydraten 192 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...