Pain à la ricotta
TM6

Pain à la ricotta

4.7 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1400 g d'eau
  • 8 g de levure boulangère fraîche
  • 180 g de farine de blé T45
    of 180 g de farine de blé T55
  • 200 g de farine de blé dur
  • 200 g de ricotta fraîche, égouttée
  • 8 g de sel
  • huile d'olive, pour huiler

Voeding
per 1 pièce
Calorieën
920.9 kJ / 218 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
35.6 g
Vetten
4.8 g
Verzadigd vet
2.1 g
Vezels
1.6 g
Natrium
418.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten