Apparaten en accessoires
Pain à la ricotta
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
8 pièces
Ingrediënten
-
1400 g d'eau
-
8 g de levure boulangère fraîche
-
180 g de farine de blé, T55180 g de farine de blé T45
-
200 g de farine de blé dur
-
200 g de ricotta fraîche égouttée
-
8 g de sel
-
huile d'olive pour huiler
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pièce
Natrium
418.8 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
920.9 kJ /
218 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
35.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pain de mie aux graines
6u.
Pain aux pistaches
3u. 15min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1u. 40min
Pain coco aux fruits secs
2u. 55min
Pain de mie
3u. 20min
Pain nordique
1u.
Pain aux oignons
5u. 30min
Biscuits du randonneur
5u.
Pain aux noisettes
3u. 15min
Le pain bénit
2u. 30min
Pain aux différents fruits secs
2u. 55min
Baguette tradi'graines
3u. 30min