Pain à la ricotta

Pain à la ricotta

4.6 34 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
8 pièces

Ingrediënten

  • 1400 g d'eau
  • 8 g de levure boulangère fraîche
  • 180 g de farine de blé T45
    180 g de farine de blé, T55
  • 200 g de farine de blé dur
  • 200 g de ricotta fraîche égouttée
  • 8 g de sel
  • huile d'olive pour huiler

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pièce

Natrium 418.8 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 920.9 kJ / 218 kcal
Vetten 4.8 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 35.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...