Pain à la ricotta

Pain à la ricotta

4.6 32 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
8 pièces

Ingrediënten

  • d'eau
    1400 g
  • de levure boulangère fraîche
    8 g
  • de farine de blé T45
    180 g
    180 g de farine de blé, T55
  • de farine de blé dur
    200 g
  • de ricotta fraîche égouttée
    200 g
  • de sel
    8 g
  • huile d'olive pour huiler

Voeding per 1 pièce

Calorieën 218 kcal / 920.9 kJ
Eiwitten 7 g
Vetten 4.8 g
Koolhydraten 35.6 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 2.1 g
Natrium 418.8 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...