Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 40 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 140 g de fromage bleu des Causses, (80 g coupés en morceaux et 60 g en cubes pour la finition)
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 75 g de sucre
- 1 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 1 œuf
- 2 c. à café de graines de pavot
- 2 poires mûres, coupées en tranches
- 30 cerneaux de noix
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2891.5 kJ / 686.8 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 88.2 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 974 mg
Alternatieve recepten
Big Kahuna burger
2h 45min
Pizza au fromage bleu, bacon croustillant, poires, miel et noix
3sa 35 dk
Burger maison au steak de pois chiches
3 Std. 40 Min
Gnocchis poêlés aux herbes
1h 20min
Wrap au chèvre
1 Std. 25 Min
Burger au porc braisé
4 Std. 15 Min
Sandwichs Monte Cristo
13 godz. 30 min
Ravioli asperge-roquette
2 godz.
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13h
Bao aux champignons et sauce barbecue
1h 15min
Hamburger de veau au guacamole
3h 20min
Bagel viande des Grisons, cresson et sauce moutarde à l'ancienne
2h 20min