Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 citrons jaunes
- 150 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 35 g de beurre, coupé en morceaux
La pâte à brioche
-
130
g de lait
of 130 g de crème fraîche -
20
g de levure boulangère fraîche
of 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé, type 55
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le récipient
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3478.2 kJ / 831.3 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 104.2 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 22.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 734.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits au citron
55 min
Baklavas aux amandes et aux pistaches
7 godz.
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1h 30 min.
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 min
Babka aux myrtilles
4 Std. 50 Min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Cake orange-pavot
1 godz.
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 godz. 20 min
Rolls à la crème de marron
2h 25min
Gâteau crumble aux pommes
45 min
Buns à la cannelle
5 Std.
Babka pistache et fleur d'oranger
4 Std. 5 Min