Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La détrempe (à faire la veille ou 2 heures minimum à l'avance)
- 180 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sucre en poudre
Le tourage
- 300 g de beurre demi-sel (dont 200 g en 1 morceau et 100 g coupé en morceaux)
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 25 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 botte de persil frais
- 10 gousses d'ail
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1422.9 kJ / 342.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 254.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche suisse béchamel-saumon
2h
Churros maison et pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Galettes de spaghetti de patates douces (latkes)
55 min
Pizza ball
2 godz. 35 min
Cruffins américains
3 godz. 50 min
Tarte soleil aux tomates séchées et sardines
1h 30min
Bûche salée au saumon
3 Std.
Sucre inverti
4 Std. 20 Min
Tourte des familles au poulet
1 godz. 55 min
Pain torsadé cheddar et ciboulette
3h 25min
Bonbons en gelée au citron et gingembre
1h 30min
Baos au poulet et curry
4 Std. 40 Min