Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de fraises fraîches
- 10 g de jus de citron
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 blanc d'œuf
- 5 pêches
- 50 g de fruits rouges frais variés (groseilles, framboises et myrtilles)
-
20
feuilles de menthe fraîche
of 20 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 799.4 kJ / 191.6 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 25.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Timbale de poulet feuilletée
1h 10 min
Mousse aux fruits de la Passion
4h 40 min
Gougères à la mousse de saumon
25 Std. 35 Min
Feuilleté de brie, ananas, pomme et noix
55 min
Mocktail Bora Bora
15min
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1h 25 min
Bananes feuilletées au chocolat
2h
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1h 20 min
Entremets Passion et mangue
12h 30min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5h 20 min
Virgin mojito aux fruits de la Passion
10min
Charlotte mangue-Passion
5h