Rétes hongrois (strudel aux raisins secs)

Rétes hongrois (strudel aux raisins secs)

3.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

  • 20 g de beurre
  • 250 g de fromage blanc nature
  • 20 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 1 œuf
  • 20 g de farine
  • 50 g de raisins secs
  • 6 - 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
  • sucre glace pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 187 mg
Eiwitten 6.8 g
Calorieën 1001.7 kJ / 238.7 kcal
Vetten 9.2 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 31.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...