Rétes hongrois (strudel aux raisins secs)

Rétes hongrois (strudel aux raisins secs)

3.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

  • de beurre
    20 g
  • de fromage blanc nature
    250 g
  • de sucre en poudre
    20 g
  • d'extrait de vanille
    1 c. à café
  • œuf
    1
  • de farine
    20 g
  • de raisins secs
    50 g
  • de pâte filo (ou phyllo)
    6 - 8 feuilles
  • sucre glace pour la finition

Voeding per 1 portion

Calorieën 238.7 kcal / 1001.7 kJ
Eiwitten 6.8 g
Vetten 9.2 g
Koolhydraten 31.2 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 5 g
Natrium 187 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...