Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 300 g de lait
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 550 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 55 g de sucre en poudre
- 10 g de sel
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 œuf
- 55 g de beurre, en morceaux
- 100 g de raisins secs de Corinthe
Les croix
- 100 g d'eau
- 125 g de farine de blé
Le glaçage
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 70 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1456 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Brioche tressée de Noël
1h 45min
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4 Std. 10 Min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 godz.
Julekake (brioche norvégienne)
2hod. 50min
Buns à la cannelle
5h
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20 min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Cannelés à la fleur d'oranger
14 Std.
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min