Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine de blé
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- farine, pour le plan de travail
La garniture
- 190 g de morue dessalée en brandade, en conserve
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
Le montage
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2573.7 kJ / 620.3 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 391.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain pide (pain turc)
2h
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Batbout au fromage
30 Min
Pide au bœuf et à la mozzarella
2 godz. 50 min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1sa 30 dk
Brioche suisse béchamel-saumon
2h
Cocas niçoises
3 Std. 15 Min
Pides aux trois fromages
1 Std. 40 Min
Rolls de mozzarella à l'ail et aux champignons
3h
Petits pains roulés au zaatar
4 Std. 30 Min
Tyropita (tourte grecque au fromage de brebis)
55 Min
Petits chaussons à la tomate et au fromage de brebis
1h 35min