Petits sandwichs façon bretzel

Petits sandwichs façon bretzel

4.8 49 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
8 portions

Ingrediënten

La pâte
  • 150 g d'eau
  • 150 g de lait
  • 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café de sel
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 40 g de beurre coupé en dés
La cuisson
  • 1000 g d'eau
  • 3 c. à café de sel
  • 60 g de bicarbonate de sodium
  • 1 jaune d'œuf
La garniture
  • 80 g de roquette
  • 150 g de tomates cerise coupées en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de mozzarella coupée en fines tranches
  • 1 avocat coupé en fines lamelles

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 1735 kJ / 414 kcal
Vetten 14 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...