Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g d'eau minérale
- 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 200 g de farine T 130
- 10 g de sel
- 20 g de beurre
- 100 g d'abricots secs moelleux, coupés en deux
- 100 g de pistaches vertes, émondées
- 100 g de noisettes
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 9169 kJ / 2170 kcal
- Eiwitten
- 88 g
- Koolhydraten
- 446 g
- Vetten
- 128 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1h 40min
Babka salé au saumon fumé
4 Std.
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Pain aux fruits secs
3h 45min
Pains longs noix de pécan et raisins
4h 30min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Stollen
3h 45min
Pain au charbon
2 godz. 5 min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Brioche Nanterre
4sa 15 dk