Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La détrempe (à faire la veille ou 2 heures minimum à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- 200 g de sucre en poudre
- 4 - 5 pommes épluchées, épépinées et coupées en deux
- 125 g de myrtilles surgelées ou fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1887.4 kJ / 451.1 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 67.1 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 155.6 mg
Alternatieve recepten
Lasagne de bœuf aux artichauts et à la scamorza
1h 35min
Galette frangipane aux framboises
1h 30min
Financier aux pommes façon tatin
55min
Brioches roulées salées
4u. 45min
Babka chocolat-caramel
3 Std.
Gros beignets à la compote de pommes
3 Std. 40 Min
Chaussons aux pommes
6u. 20min
Pintade farcie avec Betty
2h
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3 Std.
Brioches italiennes
3u. 15min
Brioche à la crème de whisky
3u. 35min