Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La détrempe (à faire la veille ou 2 heures minimum à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- 200 g de sucre en poudre
- 4 - 5 pommes épluchées, épépinées et coupées en deux
- 125 g de myrtilles surgelées ou fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1887.4 kJ / 451.1 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 67.1 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 155.6 mg
Alternatieve recepten
Cake aux fruits confits
4h 30min
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35 min
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1h 40min
Tarte fine aux pommes
2 godz. 25 min
Berawecka d'Alsace
3h
Chausson à la confiture de prunes
1h
Cake à la vanille, compotée à la banane et caramel
2h
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20min
Gâteau de semoule aux fruits
1h 50min
Babka aux myrtilles
4h 50min
Scones aux raisins et aux fruits secs
30 dk