Julekake (brioche norvégienne)

Julekake (brioche norvégienne)

4.6 16 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 50min
8 parts

Ingrediënten

  • 90 g de lait et 3 c. à soupe
  • 60 g de sucre en poudre et ½ c. à café
  • 1 pincée de sel
  • 30 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 60 g d'eau
  • 2 sachets de levure boulangère sèche
  • 2 œufs
  • 290 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café rases de cardamome en poudre
  • 50 g d'écorce de citron confit
  • 70 g de raisins secs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Natrium 126.1 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 1138.9 kJ / 270.6 kcal
Vetten 5.6 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 45.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...