Pannacotta au melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons

Pannacotta au melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons

2.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 25min
10 portions

Ingrediënten

  • 7 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 900 g de chair de melon (2 melons env.)
  • 60 g de miel de lavande (voir "Conseil(s)")
  • 450 g de yaourt au lait de brebis
  • 10 petites feuilles de menthe fraîche en sommités
    10 petites feuilles de lavande fraîche, en sommités
  • 30 g de pignons de pin

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 12.7 mg
Eiwitten 4.5 g
Calorieën 556.6 kJ / 132.4 kcal
Vetten 5.5 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 15.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...