Calamars farcis comme en Algarve

Calamars farcis comme en Algarve

4.2 21 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • 1500 g de calamars de petite taille (encornets)
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 2 gousses ail
  • 100 g de jambon cru coupé en morceaux
  • 150 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 50 g pignons de pin
  • 2 c. à café de feuilles de thym frais et 2 branches
  • 5 brins de persil frais, équeuté
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g d'huile d'olive
  • 80 g de vin blanc sec
  • 800 g de tomates coupées en quatre
  • 1 feuille de laurier

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2011.8 mg
Eiwitten 70.8 g
Calorieën 2392.3 kJ / 570.3 kcal
Vetten 23 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...