Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de calamars, de petite taille (encornets)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses ail
- 100 g de jambon cru, coupé en morceaux
- 150 g de crevettes cuites, décortiquées
- 50 g pignons de pin
- 2 c. à café de feuilles de thym frais, et 2 branches
- 5 brins de persil frais, équeuté
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de vin blanc sec
- 800 g de tomates, coupées en quatre
- 1 feuille de laurier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2392.3 kJ / 570.3 kcal
- Eiwitten
- 70.8 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 2011.8 mg
Alternatieve recepten
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Soupe de poisson
20 min
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Bourride
1 Std.
Bouillabaisse
1h 15min
Salade de fruits de mer et légumes croquants
3h
Sardines à l'escabèche
12h 45min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 Min
Marmite du pêcheur
50 min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min