Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise
- 180 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 90 g d'amandes en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de rhubarbe, coupée en tronçons
Le croustillant au chocolat blanc
- 180 g de chocolat blanc, en morceaux
- 75 g de crêpes dentelle, type Gavottes®, en morceaux
La crème montée à la pistache
- 150 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g d'huile de noisette
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3143.1 kJ / 751.2 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 74.5 g
- Vetten
- 48.1 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 166.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets aux fraises de Plougastel
5 Std.
Tarte à la mangue sur sablé breton
14h 30min
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Dacquoise aux fruits rouges
3 Std. 55 Min
Dôme de fruits en gelée
3h 20min
Entremets Passion et mangue
12h 30min
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16h
Rochers feuilletés au praliné
1h 5min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12 Std.
Entremets chocolat-cacahuète
12 Std.
Choux craquelins au gianduja
17h
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4h 35min