Pannacotta de Pâques

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

Les coques en chocolat
  • 400 g de chocolat noir en morceaux
La pannacotta à la vanille
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g de lait
  • 60 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille
Le coulis de mangue
  • 1 mangue bien mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
  • 25 g de jus de citron vert
  • 20 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 53.9 mg
Eiwitten 6.7 g
Calorieën 2019.3 kJ / 482.6 kcal
Vetten 34.6 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 20.8 g
Koolhydraten 38.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...