Coupe breizh

Coupe breizh

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 12u.
8 portions

Ingrediënten

Le caramel au beurre salé (la veille)
  • 250 g de sucre en poudre
  • 30 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
La crème anglaise
  • 600 g de lait
  • 8 jaunes d'œufs
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille
La glace aux palets bretons
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 180 g de biscuits au beurre type palets bretons
Le jour même
  • 50 g de sucre en poudre
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 277.5 mg
Eiwitten 7.6 g
Calorieën 2716.8 kJ / 649.3 kcal
Vetten 40.7 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 23.2 g
Koolhydraten 66 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...