Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel au beurre salé (la veille)
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
La crème anglaise
- 600 g de lait
- 8 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
La glace aux palets bretons
- 180 g de biscuits types palets bretons
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2716.8 kJ / 649.3 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 40.7 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 277.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème dessert à la chicorée
15min
Crème dessert aux noisettes
2u. 40min
Samoussas au fromage
30min
Chocolat liégeois
4h 30 min
Rolls au chocolat et caramel
2h 10min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30 min
Tarte entremets chocolat et noisette
18 Std. 30 Min
Virgin mojito aux fruits de la Passion
10 min
Crème dessert au gianduja
4 Std. 15 Min
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Préfou à l'ail
3 Std. 10 Min
Fondant baulois aux pépites de caramel
8h