Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel au beurre salé (la veille)
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
La crème anglaise
- 600 g de lait
- 8 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
La glace aux palets bretons
- 180 g de biscuits types palets bretons
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2716.8 kJ / 649.3 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 40.7 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 277.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte à tartiner aux biscuits speculoos
10 min
Coupe des îles
10sa 30 dk
Crème dessert saveur madeleine
20 Min
Chapon rôti aux, châtaignes, carottes, pommes de terre et blettes
10 Std.
Entremets chocolat-café
4h
Bretzel à la crème pâtissière au beurre de cacahuète et chocolat
1 godz. 15 min
Chocolat liégeois
4h 30 min
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30min
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3h
Tarte à la mangue sur sablé breton
14 Std. 30 Min
Choux craquelins au gianduja
17h
Pannacotta façon cappuccino
4h 30 min