Cornets à la mousse de parmesan et fondue de poireaux

Cornets à la mousse de parmesan et fondue de poireaux

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 15min
8 portions

Ingrediënten

  • 1 pâte feuilletée
  • 1 jaune d'œuf dilué avec 1 c. à soupe d’eau
  • 20 g de noisettes en poudre
  • 95 g de parmesan râpé
  • 100 g de lait
  • 3 branches de thym frais effeuillées
  • 2 g d'agar-agar
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
  • 1 poireau coupé en tronçons
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 50 g de vin blanc
  • 70 g de bouillon de légumes
  • 8 noisettes concassées

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 0 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 1386 kJ / 333 kcal
Vetten 26 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...