Compatibele versies
Cornets à la mousse de parmesan et fondue de poireaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pâte feuilletée
- 1 jaune d'œuf, dilué avec 1 c. à soupe d’eau
- 20 g de noisettes en poudre
- 95 g de parmesan râpé
- 100 g de lait
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 2 g d'agar-agar
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 1 poireau, coupé en tronçons
- 40 g de beurre, en morceaux
- 50 g de vin blanc
- 70 g de bouillon de légumes
- 8 noisettes, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1386 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes soufflées japonaises
40min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 Std. 45 Min
Tajine de veau aux artichauts
1h 10min
Cheesecake à la betterave
3 Std. 15 Min
Chaussons aux pommes
6 godz. 20 min
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15hod.
Gros chou chantilly saveur tiramisu
1 godz. 50 min
Religieuse au café
4 godz. 40 min
Pain marguerite pavot et curry
15 godz. 45 min
Choux à la crème
1 godz. 5 min
Fraisier
15hod.
Moka
1 Std. 15 Min