Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine de blé, pour fariner
- farine de blé, pour le plan de travail
- 30 g de sucre glace
- 10 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2326.7 kJ / 556.1 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 78.8 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 183.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche tressée de Noël
1h 45min
Moelleux citron-myrtille
1h 5min
Tarte au potiron d'Halloween
2h
Petits pains façon bretzel
2h
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Cake pomme et cannelle
55min
Minipains façon bretzel
2h
Brioche extra crémeuse
2h 15 min.
Rolls à la crème de marron
2 Std. 25 Min
Brioche au lait de coco
3h 10 min.
Kouglof alsacien
17h 10min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min